unieke locatie voor vergaderen & brainstormen

praatwolkjes wit

Waar Inspiratie en Ontmoeting Samenkomen

groene cirkel praatwolkje enkel

Ruimte voor vergaderen & brainstormen

Een bijzondere vergaderruimte in bourgondisch Brabant

Wat zijn de voordelen van vergaderen op een externe locatie, in een sfeervolle omgeving? Het is effectiever, mensen voelen zich namelijk vrijer, creatiever en zijn minder snel afgeleid. Brainstormen in een inspirerende setting is daarom dé manier om met je team tot nieuwe, verfrissende ideeën te komen.

Zakelijke ontmoetingen en Brabantse gezelligheid

Zoek je een kleinschalige, unieke vergaderlocatie in Brabant voor een informele teamvergadering of brainstormsessie met collega’s, mede-ondernemers of relaties? BijBee biedt voor iedere zakelijke gelegenheid deze bijzondere ruimte te huur aan. Het hoge, lichte vertrek met lange houten tafel en groene binnentuin maakt zowel binnen- als buitensessies mogelijk. Er zijn bovendien leuke hoekjes op de verschillende verdiepingen te vinden, wat ongestoord overleg mogelijk maakt in de grote open ruimte.

Over de vergaderruimte | mogelijkheden en voorzieningen

De ruimte is te huur voor diverse zakelijke gelegenheden, per dag of dagdeel, voor 8 tot 15 personen (gedurende de 1,5 meter regel is er plaats voor 8 personen). Jullie kunnen vrij gebruik maken van de verschillende faciliteiten, zoals:

  • een beamer en/of beeldscherm;
  • flipover bord;
  • koffie, thee en water;
  • gratis parkeren;
  • de heerlijke binnentuin, het hele jaar door;

Daarnaast biedt BijBee, in samenwerking met lokale Brabantse ondernemers, ook diverse arrangementen aan voor lunch of borrel. Zou je de ruimte graag willen gebruiken voor een groter zakelijk evenement? Bekijk dan ook de mogelijkheden van ruimtehuur voor netwerkevenementen en
presentaties, voor groepen tot wel 50 personen. Ben je op zoek naar een locatie voor een fotoshoot voor je bedrijf? Ook dat kan BijBee.

Tarieven | Wat kost het huren van een unieke vergaderruimte?

Per dagdeel: 9.00 - 13.00 uur , 13.00 - 17.00 uur of 19.00- 22.30 uur € 300
Per dag: 9.00 -17.00 uur € 500

Wil je meer weten over de mogelijkheden van vergaderen en brainstormen in deze bijzondere ruimte van BijBee?

Wat anderen vinden van BijBee

brede-band-vergaderen
vergaderen mobiel links
gratis-koffie