unieke locatie voor Netwerkevent en presentatie

praatwolkjes wit

Waar Inspiratie en Ontmoeting Samenkomen

groene cirkel praatwolkje dubbel

Netwerkevent of presentatie organiseren?

BijBee | Waar inspiratie en ontmoeting samenkomen

Wil je een compleet verzorgde netwerkbijeenkomst of presentatie organiseren op een bijzondere locatie? BijBee biedt ruimte voor gezelschappen tot 50 personen (gedurende de 1,5 meter regel is er plaats voor 8 personen), voorzien van de gewenste faciliteiten en apparatuur, zoals een beamer en beeldscherm. Het pand is gelegen in Midden-Brabant, precies onder de Biesbosch en in de directe omgeving van steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda en Dordrecht.

Zakelijke ontmoetingen in een karakteristiek pand

Het pand waarin BijBee gevestigd is betreft een voormalige bioscoop in Geertruidenberg, die bewoond wordt en daarnaast over een grote, lichte werkruimte beschikt. Een ruimte die te mooi is om niet met anderen te delen. Het interieur heeft een industrieel karakter, maar ook een warme uitstraling en is voorzien van alle gemakken. De unieke uitstraling en uitstekende lichtinval maken het pand bovendien een gewilde plek voor professionele fotografen en (kunst)exposanten.

Faciliteiten en verzorging

Mogen jouw gasten tijdens je presentatie of netwerkavond niets tekortkomen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Iedereen wordt gastvrij ontvangen en een geheel verzorgde lunch behoort tot de mogelijkheden. Weer of geen weer, de groene binnentuin kan overkapt worden, zodat we altijd naar buiten kunnen uitwijken.

Reserveer deze unieke ruimte voor:

  • product of bedrijfspresentaties;
  • klantenavonden;
  • netwerkbijeenkomsten;
  • teambuilding;
  • theater- en muziekvoorstellingen.

Ook voor vergaderingen en brainstormsessies in een kleinere groepssamenstelling biedt BijBee een unieke, inspirerende ervaring. De ruimte is hiervoor te huur voor groepen van 8 tot 15 personen.

Prijzen voor het huren van een netwerk- of presentatieruimte

Per dagdeel: 9.00 - 13.00 uur , 13.00 - 17.00 uur of 19.00- 22.30 uur € 450
Per dag: 9.00 -17.00 uur € 750

Wil je meer weten over de mogelijkheden van netwerken en presenteren in deze bijzondere ruimte van BijBee?

Wat anderen vinden van BijBee

NETWERKEVENT

Het 10-jarig bestaan van mijn bedrijf heb ik gevierd in de bioscoop van BijBee. Wat een toffe reacties kreeg ik op de locatie en de hapjes de drankjes

Bianca Gijsman

BoldGraphicDesign

brede-bandnetwerken
netwerken mobiel links
netwerken mobiel rechts