unieke locatie voor Professionele fotoshoots

praatwolkjes wit

Waar Inspiratie en Ontmoeting Samenkomen

groene cirkel met oog

Professionele fotoshoot locatie in Brabant

Een veelzijdige ruimte voor zakelijke fotoreportages

Op zoek naar een industriële en toch sfeervolle fotolocatie in Midden-Brabant? BijBee biedt een veelzijdige, karakteristieke ruimte te huur aan. Industrieel design, gecombineerd met hout, sfeervolle tinten en de groene, plantrijke binnentuin met haard als echte eyecatcher. De open ruimte met raampartijen tot aan het plafond bieden een lichtinval waar het hart van menig fotograaf harder van gaat kloppen.

Product-, portret en bedrijfsfotografie

Ieder hoekje in dit pand, dat tot 2007 een bioscoop huisvestte, heeft een andere belichting en geeft een uniek sfeerbeeld. Dit zorgt ervoor dat je altijd een prachtige professionele fotoreportage kunt maken, passend bij de uitstraling die jij of je klant voor ogen heeft. Je kunt hierbij denken aan zakelijke portretfotografie voor ondernemers, bedrijfsfotografie voor teams of stijlvolle productfoto’s.

Locatie voor fotogroepen en arrangementen

Wil je met je fotogroep eens op een bijzondere locatie fotograferen? BijBee heet jullie van harte welkom. Indien gewenst sluiten we af met een heerlijke lunch of borrel, verzorgd door een lokale cateraar.

Ruimte voor kunst en creativiteit

BijBee is niet alleen als fotolocatie, vergader- & brainstormruimte en voor netwerkevents & presentaties te reserveren. De ruimte, faciliteiten en lichtinval bieden ook uitzonderlijke mogelijkheden voor (kunst)exposities, creatieve workshops, theater en muziekoptredens.

Kijk voor sfeerbeelden en voorbeelden van fotoshoots op mijn Instagram account

De tarieven van BijBee voor het huren van de ruimte voor een fotoshoot zijn op aanvraag.

fotoshoot Elvira van en loosefloralsby Ossees.nl
bioscoop-gallerij
pizza-oven

Wat anderen vinden van BijBee

FOTOSHOOT

Wij hebben onze trouwfoto's laten maken in deze oude  bioscoop, wat een gave vintage foto's. Mooie industriële locatie, hele vriendelijke gastvrouw. Zeer goed verzorgd.  Bianca bedankt!!!

Susan en Sander Braat